Кой празнува през Януари? Какъв подарък за имен ден да избера?

честит имен ден

Януари е месецът с най-много именници в България – 779 225 българи празнуват Васильовден, Йордановден (Богоявление), Ивановден, Антоновден и Атанасовден, според Националният статистически институт.

А знаете ли, че освен гореизброените празници целият месец е пълен с именни дни, макар и не до толкова известни. Ето още няколко имена, които празнуват и на които може да честите през първия месец от годината – Горан, Силвия, Силва, Таня, Татяна, Евтим, Максим, Григор, Тихомир, Тихомира.

Пълен списък с именните дни може да намерите на сайта imenidni.eu.

кой празнува през Януари

И след като знаем кой ще трябва да почерпи този месец, е ред да им изберем и подходящ подарък. Знаем, че след трескавото търсене за подаръци покрай Коледа вече може би сте се изчерпали от към идеи. Ето защо ви даваме няколко съвета как да изберете подарък за имен ден и готови идея, които може да намерите още сега в сайта ни.

Съвети при избор на подарък за имен ден:

  1. Не чакайте последния момент. Подгответе се предварително и на време. Не е хубаво да се подарява подарък след имения ден. Тук отново ще ви припомним ползите от онлайн пазаруването, които подробно може да прочетете в темата Какъв подарък да избера за Коледа?
  2. Не купувайте нещо колкото да отбиете номера. Никой не иска нещо безполезно, както и едва ли вие искате да си давате парите на вятъра. Похарчете ги разумно!
  3. Изберете подарък, който да бъде лично за именника. Не подарявайте нещо, което може да бъде използвано от цялото му семейство. Такъв подарък например може да бъде кейс с име. А такива може да намерите в нашата категория направи си кейс.
  4. Не подарявайте прекалено скъпи подаръци за имен ден. По този начин може да накарате отсрещния човек да се почувства неудобно. Изберете нещо оригинално и красиво, дори и то да е нещо мъничко. Важното е да бъде от сърце и подарено с желание!
  5. Направете специален деня на именника, като отделите от личното си време, за да откриете подходящия подарък, а защо не да го създадете и сами. Не избирайте варианта „да си купиш нещо“ поднасяйки пари в пликче!

съвети при избор на подарък за имен ден

Ако идеята да направите подарък за имен ден създаден от вас ви допада, то ето какви са нашите предложения.

Създайте красиви силиконови калъф за телефони с индивидуален дизайн. Освен моден аксесоар, този кейс е и практичен. Така ще имате оригинален подарък, който веднага ще влезе в употреба.

Направете кейс с ваша снимка или изцяло ваш дизайн. Добавете име и го направете специален. Или просто изберете някои от нашите готови дизайни и сложете името на вашия именник. Зарадвайте Иван, Йордан, Таня и всички останали с нещо лично – калъф за телефон с тяхното име. Кой не би се зарадвал на такъв практичен и модерен персонализиран кейс? Изпишете лично послание или пожелание върху кейс.

кейс с име за имен ден

Освен силиконов кейс с име (един от най-предпочитаните калъфи за телефон) може да разгледате и нашите Glossy кейсове, върху които отново имате възможността да творите.
Glossy кейсът е висок клас калъфи за телефон. Изключително стилен и издръжлив калъф. Би бил подходящ за онези, който харесват луксозни, качествени и различни неща. В ръцете си ще имат истинско бижу. Специален кейс за най-специалните хора!

Проявете въображение, създайте с любов и подаръкът ви ще бъде оценен!

И за настина празнично настроение ви подаряваме 10% отстъпка с купон: IMENDEN

Темата е публикувана в Creative. Запишете в любими връзка.

Вашият коментар



ЗДРАВЕЙТЕ!


ucreate излиза в кратка почивка 1-5 април.


Поръчките ще се обработват след  7ми!