Как да си направим персонализиран кейс за 5мин с новия uCreate дизайнер за калъфи – ръководство

как да си направим персонализиран кейс за телефон прибави текст

Ръководство как да си направим кейс за телефон?

В тази статия ще ви обясним нагледно как да използвате нашия модул за персонализация на дизайн и как в няколко лесни стъпки бързо да създадете своя кейс за телефон.

Преди да започнем….Ако случайно сте попаднали на статията ни от външен източник, то първо се уверете, че се намирате в нашия сайт ucreate.bg

ucreate url

И така, след като вече се намирате на правилното място е време да започваме

  1. Най-лесният и бърз начин да откриете вашия модел телефон е чрез полето за търсене, което се намира горе, ляво в менюто.как да си направим персонализиран кейс за телефон търсене на модел
  2. Алтернативен вариант е от навигационното меню да посочите категорията „Направи си кейс“, която се намира първа по ред и ще се отвори под-меню с марките смартфони и най-купуваните модели. Ако вашия смартфон не е между тях кликнете на бранда/марката или на линка „Всички модели…

как да си направим персонализиран кейс за телефон бранд меню

 

  1. Друг вариант е направо на кликнете върху „Направи си кейс“. Ще ви се отвори категория, от която може да изберете марката на вашето мобилно устройство. Имате два варианта, в зависимост кой е по-удобният за вас начин.
  1. Вариант 1: Изберете бързите бутони, като натиснете върху логото на желаната марка телефон.
    Вариант 2: Изберете вашата марка от страничното меню.

как да си направим персонализиран кейс за телефон модели телефони

При нас ще намерите налични кейсове за  всички модели на Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi, Nokia, Motorola.

  1. След като сте избрали конкретна марка (Apple, Huawei, Samsung и т.н), ще видите всички налични предлагани модели за нея. Намерете вашия модел телефон (например Huawei Mate 20 Pro, iPhone 11, Samsung A50 и т.н) и кликнете върху него.как да си направим персонализиран кейс за телефон категории
  2. Ще се отвори продуктът и в дясно от него ще видите бутона за персонализация.как да си направим персонализиран кейс за телефон персонализирай
  3. И сега настъпва момента, в който вече може да развихрите въображението си и да създадете желания от вас дизайн.
    Имате възможност да направите следните неща:- добавяне и редактиране на текст;- избор на готов фон от галерията с предложени от нас картинки, разделени тематично на категории;- добавяне на снимка или картинка от вашето мобилно устройство или компютър.как да си направим персонализиран кейс за телефон
    Всеки един от горе изброените елементи може да позиционирате според желанието ви.Вижте подробно какви възможности ви дава всяка една опция.
  1. Добавяне на текст – Тук може да изпишете име, послание или друг текст. Сами определяте вида на шрифта, цвета и всичко останало. Дали да бъде удебелен, наклонен или подчертан, избирате вие. Експериментирайте и тествайте смело различните шрифтове, докато не ви хареса това, което виждате.
    как да си направим персонализиран кейс за телефон прибави текст
  2. В менюто „Арт Галерия“ сме ви подготвили разнообразни картинки, в случай че не сте сигурни какво точно желаете. Може да ви вдъхновят и да ви помогнат в избора на дизайн. Използвайте ги както за фон, върху който може да добавите друг елемент (име, текст), така и като за основно изображение на вашия калъф.
  3. Перфектната възможност за тези от вас, които предпочитат изчистени и стилни визии.
    Тук отново може да оразмерявате и да позиционираните точно така, както желаете да бъде отпечатана всяка една картинка. А за да ви бъде лесно, сме ги подредили в тематични категории.
  • Съвет: обърнете внимание на отворите за камера и пръстов отпечатък (при наличен такъв), за да наместите правилно елемента и да не бъде изрязана важна част от вашия дизайн.Как да изберете картинка, която сте си харесали?
  • – Просто кликнете върху нея.

как да си направим персонализиран кейс за телефон арт галериякак да си направим персонализиран кейс за телефон редакция

  1. Качи снимка
    – имате възможност да прикачите любимо изображение и да си направите калъф с ваша снимка. Превърнете любим запечатан момент или скъп спомен в красив и практичен аксесоар за телефона.
    Как да качите ваша снимка? Прочетете препоръките, изписани на екрана, след това натиснете „Chose File / Изберете файл“, изберете желаната снимка или картинка от галерията на вашето устройство и натиснете бутона „Качи снимка“. Готови сте! Остава само да наместите изображението върху кейса.
    как да си направим персонализиран кейс за телефон избор на снимкаВажно!: За да получите кейс с максимално добро качество на принта, моля имайте предвид следните характеристики – размерът на файла, който прикачвате не трябва да бъде по-голям от 10MB; препоръчителна минимална резолюция – 1000px (ширина) х 2000px (височина).
  2. В „Слоеве“ ще видите всички елементи от вашия дизайн, които сте създали. Може да ги пренаредите или да изтриете някой от тях. Чудесна опция, случай че вече не желаете определен слой.

 

  1. За още по-голямо удобство и контрол при създаването на вашия персонализиран калъф, има налично навигационно меню. От него може да се върнете няколко стъпки назад, да запаметите вече създадения проект (трябва да се логнете) за последващо редактиране, да увеличите и да видите всичко в детайли, а защо не и да споделите с приятели вашия готов вариант.как да си направим персонализиран кейс за телефон направи поръчка
    Похвалете се с творбата си и ги предизвикайте да направят същото!
  2. Въведете желаното количество (стъпка 1) и натиснете „Купи“ (стъпка 2)

 

След направена покупка ще видите детайлите по вашата поръчка. Ако имате код за отстъпка, не пропускайте да го въведете тук.
И за да се престрашите да направите вашия първи персонализиран кейс, ви даваме код за 20% отстъпка. Вижте какъв е кода в края на статията!

как да си направим персонализиран кейс за телефон поръчка прилагане

За да бъде успешна вашата поръчка и доставена вашата пратка, не пропускайте да въведете данните си за доставка ;). Направете си профил или влезте с някой от профилите си в социалните мрежи.
Пропуснали сте нещо от дизайна? Не се притеснявайте – дори и от тук може да се върнете и да редактирате вече създадения дизайн.
След като сте се уверили, че всичко е наред, натиснете бутона „Поръчване“.
VOALÁ! Вашият персонализиран кейс е готов!

как да си направим персонализиран кейс за телефон поръчка

Какво следва ли? Очаквайте да се свържем с вас по телефон, за да потвърдите поръчката си.
Опаковаме и на следващия работен ден е при вас!

Ако все още се колебаете от къде да започнете изгледайте видео ръководството ни как да си направя кейс за 5мин от компютър или лаптоп

А от това видео можете да разберете как да направите собствен дизайн от смартфон за 5мин!

И както обещахме по-горе  – подаряваме ви код за 20% отъпка, за да се осмелите да си направите кейс по ваш дизайн. Използвайте промо код NEWDES (вижте в т. 12 как и къде да го въведете).

Не му мисли и бързо кейс си сътвори! Направете си личен подарък или зарадвайте скъп човек!

ucreate logouCreate

20% ОТСТЪПКА

20% ОТСТЪПКА

Използвайте този промо код за да получите 20% отстъпка за Вашата поръчка на персонални кейсове за телефони

Използвайте код за отстъпка: NEWDES

Темата е публикувана в Design. Запишете в любими връзка.

Вашият коментар