Кейс за телефон в рекордите на Гинес?

кейс за телефон в рекордите на гинес?

Какъв е един от „най-бляскавите“ рекорди на Гинес поставяни някога и какво е общото му с кейсове за телефони? Ще познаете ли?

Рекорди на ГинесЦелогодишно комисията по световните рекорди на Гинес получава над 50 000 кандидатури, но одобрени биват едва 6000. Много са желаещите, които искат да видят имената си в световната книга, но са малко тези, който наистина успяват да се впишат в нея.

Някога чудили ли сте се какво правят хората с много пари, на които не им се налага да работят? Ами отиват в Гинес. Такъв е случаят с Арън Шум, основател на “Коронет” и собственик на бижутерия “Aaron Shum Jewelry Limited of Hong kong”. По принцип всяка награда или рекорд би трябвало да покачи самочувствието ви или поне малко да ви развълнува , но не така стоят нещата с Арън Шум.

Той отдавна е свикнал с чувството да бъде победител. Преди години, представя електрическа китара инкрустирана с 16 000 камъка Сваровски. През 2015, покрива друга китара Gibson с диаманти с общо тегло 400 карата и 1,6 килограма 18 каратово злато, на обща стойност 2 млн. долара, което я превръща в най-скъпата китара в света.

През 2018 Арън поставя и друг „диамантен“ рекорд, а именно за най-много диаманти инкрустирани в кейс за телефон, като успява да покрие калъфа с 6576 диаманта. Един трудно подобрим рекорд, можем да заключим. Рекордът е поставен в Хонг Конг, Китай на 22.09.2018г.

Представете си какво ли би било да имате такъв красив диамантен калъф за телефон, чиято стойност надминава в пъти стойността на самия телефон. Един наистина интересен Гинес рекорд, който превръща обикновения силиконов кей за смартфон в едно истинско бижу, за което всеки би завидял.

Но дори това не е най-скъпият кейс в света. Един друг струва близо половин милион долара, а собственикът и поръчител на кейса е американският поп изпълнител Дрейк.

И макар, че съдържа едни от най-скъпите сини диаманти в света и корпус от 18 каратово злато, ще разочароваме Дрейк, като му кажем, че не неговият кейс стои на почетното първо място.

анита мей тан

Анита Мей Тан

Канадски дизайнер на бижута

Канадската бижутерка Анита Мей Тан е сътворила истински шедьоври – кейсове за телефони с Дракон и Паяк на стойност 880, 000 долара всеки!

кейс-за-телефон-с-инкрустирани-диаманти-и-дракон

И ако със своите 2200 диаманта с общо тегло 32 карата на кейса, покриващи почти цялата площ на калъфа и корпус от 18 каратово бяло злато, този кейс не ви впечатлява, то добавете и триизмерен диамантен дракон, от чиято глава излиза златна верижка, за да може телефона да се носи като колие.

кейс-за-телефон-с-инкрустирани-диаманти-и-паяк

Не по-малко впечатляваш е и кейсът с паяка, напротив. Той е инкрустиран с 2800 безцветни и черни диаманти с общо тегло 38 карата, но освен това е свързан и с Нумерологията! Да, 28 е числото на „Лесно преуспяване в живота“, 38 показва – „Роден богат“. Блестящ разкош на стойност 880, 000 долара. Можем само да пожелаем дълготраен живот на телефоните на притежателите, защото в противен случай ще имат нужда от нов кейс.

И за разлика от прищявките на поп изпълнителя Дрейк, кейсовете са били продадени на търг, като печалбата е предадена за благотворителност за подпомагане на деца на родители с нисък доход, да завършат училище.

Ако всичкия този блясък ви идва в повече, но въпреки това искате да впечатлявате с уникален и красив кейс по поръчка, то може да се сдобиете с такъв от нашия сайт ucreate.bg. И не, няма да ви струва 6-цифрена сума. Не е задължително да имате диаманти, за да имате един истински красив и ценен кейс.

Може да си направите калъф за телефон с ваша снимка по поръчка лесно и бързо. Избирайки снимка с любим човек, запечатан мил спомен за вас или игривия домашен любимец, ще придадете такава стойност на кейса, която в пъти надминава дори и тези от рекордите на Гинес.

Бързо и лесно в няколко стъпки може да си направите калъф за телефон по ваш дизайн и ви гарантираме, че ще бъдете уникални. Защо ли? Защото сами ще сътворите визията – изберете си снимка или картинка, добавете текст, добавете име, послание, изберете фон или направете колаж. Сътворете прекрасен подарък или поглезете себе си. Разбери какво представлява персонализиран кейс или ако вече сте наясно, направи си кейс като развихриш въображението си!

Източници:

Вашият коментар