Показване на 1–40 от 43 резултата

Лило и Стич

9.90 лв.
9.90 лв.
17.90 лв.
9.90 лв.
9.90 лв.

Силиконов калъф за телефон със снимка Лило и Стич“ (Lilo & Stitch)

Лило и Стич“ (Lilo & Stitch) е американски анимационен филм, чиято премиера е през 2002 г., а режисьори са дуото Дийн Деблоа и Крис Сандърс.

Ако сте в търсене на нещо по-различно и забавно, може да разгледате нещата на стич. Това са уникални стич аксесоари, които могат да донесат цветност и настроение във вашето ежедневие. Нещата на стич могат да включват дрехи, чанти, портфейли, калъфи за телефони и много други.

Тапети за телефон на стич могат да бъдат стилно допълнение към вашето мобилно устройство. Тези тапети могат да предложат различни дизайни и лесни рисунки на стич, които ще създадат усещане за индивидуалност и персоналност. Тези лило и стич рисунки и калъф на стич могат да бъдат персонализирани според вашите предпочитания и да се използват за декорация на тапетите за телефон.

Ако търсите нещо специално за децата, детски калъфи за телефони на картинки на стич могат да бъдат прекрасен подарък. Тези калъфи на стич са налични в много различни цветове и дизайни на стич, които ще донесат радост и усмивки на всяко дете. Освен калъфите за телефон, може да разгледате и други неща на стич, които ще бъдат перфектни за допълнение на детската стая или за подарък на вашето дете.

В крайна сметка, нещата на стич са прекрасен начин да изразите своята индивидуалност и креативност. Разгледайте различните опции, включително тапетите за телефон, детските калъфи за телефони и снимки на стич, и намерете най-подходящия за вас дизайн и стил.

"Лило и Стич" разказва трогателната история на самотно малко хавайско момиче, на име Лило, което се запознава и се сприятелява със Стич - Експеримент 626 е палаво зверче, синьо, с дълги уши, с четири ръце и обилно количество слюнки, програмирано да унищожава всичко по пътя си. Стич е избягал извънземен беглец, който се насочва право към планетата Земя, където се опитва да се преструва на куче. Всичко за него се променя, когато Лило го осиновява от приют за животни.

И всичко щеше да е прекрасно за тях, ако не бяха разрушителните инстинкти на Стич, които му пречат да бъде мечтания домашен любимец. А пък и Лило не е идеалният собственик. Лило е едно шестгодишно дете, което живее в хавайско градче, заедно с по-голямата си сестра Нани, която работи в магазин за плажни вещи под наем. Техен верен приятел и помощник е и приятелят на Нани - Дейв.

Но с пристигането на stich в дома им, в живота им се намесват и още два колоритни образа - двете ѝ детегледачки Пликли и Джамба. Пликли е еднооко извънземно, силно впечатлено от занаятите на нашата планета, а Джамба е геният, който е сътворил странните експериментите, които стич и лило в бъдеще ще залавят.

Лило не отговаря на образа на сладките послушни момиченца, които си представяме и пакостите са ѝ в кръвта, но всъщност тя е едно лесно ранимо, дълбоко чувствително дете, което има силен дух и добро сърце и това всъщност се оказва най-важното и ценно човешко качество. Със Стич ги свързва именно силното желание и стремеж да са свързани с някого, тъй като и двамата познават тъгата да са сирачета.

„Лило и Стич: Сериалът“ (Lilo & Stitch: The Series)

„Лило и Стич: Сериалът“ (Lilo & Stitch: The Series) е продължение на филма и се излъчва по Disney Channel в периода 2003 – 2006 г. В него се разказват истории след края на филмчето на „Дисни“ и проследява приключенията на „Експеримент 626“ на Земята. Той вече живее щастливо заедно с Лило и преживяват още куп вълнуващи емоции.

„Стич! Филмът“ (2003)

Друг филм от поредицата е „Стич! Филмът“ (2003), който отново проследява пакостите на синия извънземен, пристигнал на Земята с гръм и трясък. Стич стич, Пликли и д-р Джумба стават неразривна част от семейството на Лило и Нани и променят живота им по много начини. Но това, което никой не подозира е, че д-р Джумба е довел всичките си 625 експеримента в Хаваи. И можете да си представите какво става, когато всички те са пуснати на свобода из острова, опитвайки се да ги спасят от злия капитан Ганту и да използват за добро уникалните таланти на всеки от извънземното семейство на Стич.

Експеримент 221, например, успява да предизвика криза с тока на целия остров. Или Експеримент 625, който е по-мързелива версия на Стич, но пък сандвичите, които приготвя, са ненадминати. Охана (семейството) е думата, която описва цялата концепция на всички филми за Стич и тук няма да останете разочаровани от откровеността в отношенията между тези създания и главните ни герои.

лило и стич 2: стич има повреда 2005 (Lilo & Stitch 2: Stitch Has a Glitch)

През 2005 г. излиза и Лило и Стич 2 (Lilo & Stitch 2: Stitch Has a Glitch). Любимите на всички герои се завръщат, за да докажат за пореден път, че приятелите и семейството са над всичко и могат да преодолеят всичко, само ако са заедно.

Историята разказва как докато Стич живее щастливо и помага на приятеля си да се подготви за ежегодния фестивал в Хула, нещата се объркват бързо и Хавай е застрашен от нашествието на всички предшестващи го 625 експеримента. Стич получава повреда и така в съвършеният им свят настъпва хаос, но с общи усилия и много „охана“ Лило, Нани и доктор Джумба трябва да спасят малкия си смешен приятел.

„Лерой и Стич“ (2006)

Това е последният излязъл филм от историите за Лило и Стич. Историята разказва за злия клонинг на Стич – Лерой, който е създаден от избягалия от затвора д-р Хамстервиел и невинния Джумба. Ако сте пропуснали да гледате всички филми за Лило и Стич – направете го с децата си и няма да съжалявате!

„Lilo & Stitch“ има всичко необходимо, за да се влюбят в него, както малки, така и големи: сладка история, мили мигове, качествен саундтрак, включващ вечната класика на Елвис и позабравената ръчно рисувана анимация. Всички настроения и чар, които бихте очаквали от филм на Дисни в комбинация със сериозни теми и реалистични по характер герои са причината дори след 20 години от появата на Лило и Стич по екраните днес те още да будят симпатии в нас.

Ако и Вие обичате безкрайно очарователната муцунка на синия немирник, ако семейството и приятелите са най-важни за Вас и харесвате да сте извън шаблона като Лило и Стич – това е правилният избор за силиконов калъф за телефон на стич снимка или да изберете качествени изображения от готовите ни предложения!