Показване на 28 резултата

Аnimal skins

Нов!
Нов!
Нов!
Нов!
Нов!

Нашите предложения

Силиконов кейс Pink Leopard

15.00 лв.

Модни тенденции 2020 - мобилни аксесоари в животински принтове и мотиви. Вземете кейс със снимка на животинска кожа за своя телефон, която изглежда изключително модерно и стилно!

Дизайните на калъфи за телефони в тази категория имитират кожи на диви животни - кожа на змия, кожа да тигър, леопард, зебра и още много други. Не пропускайте възможността да „маскирате “ своя телефон и да бъдете в крак с модата. Превърнете обикновените калъфи за телефони си в модни аксесоари за телефони, който ще допълнят вашата визия.

Предизвикайте себе си и изберете нестандартен дизайн. Сигурни сме, че всеки ще открие подходящия Skin за своя телефон. Дизайните Skins са специално подбрани за по-смелите и дръзки от вас, които не се притесняват да покажат своята индивидуалност.

Тези "кожени калъфи" са силиконови, благодарение на което са изключително гъвкави и здрави. А това ги прави идеални за използване продължително време.

Не търсете повече подаръци от кожа. Стилният принт върху гърба на калъфа с имитация на кожа го прави разпознаваем, а страниците са без принт. По този начин гарантираме, че захвата е сигурен и кейсът по ваш дизайн няма да се изплъзне!

Бъдете различни и изразете индивидуалността си!ЗДРАВЕЙТЕ!


Поръчки в периода 10-14ти 


ще се изпращат на  15-16ти!