Показване на 16 резултата

Realme


Вече сте горди притежатели на някой от красивите модели на марката Realme и искате да предпазите красивия му външен вид със също толкова красив калъф?

Логичният избор е да направите уникалния дизайн още по-уникален като изберете силиконов калъф със снимка по поръчка.

Realme е сравнително нова марка на пазара - създадена през 2018 г., но това не ѝ пречи бързо да се превърне в предпочитан от младите смартфон. От появата си марката следва ясния си стремеж да определя тенденциите като е насочен предимно към младите потребители. Ето защо те залагат на авангардни технологии и иновациите в своята ценова категория и целят да покрият нуждите и очакванията на своите клиенти с високи очаквания.

Не случайно през 2020 е обявена за най-бързо развиващата се марка смартфони в света, достигнала 50 милиона продажби и така се нарежда на седмо място в световната класация. Освен това влиза в ТОП 5 на класациите за смартфони на 13 световни пазара. Така Realme застава устойчиво сред основните марки смартфони. В момента realme е навлязъл на 61 пазара в целия свят, включително Азия, Европа, Източна Африка и др.

Realme открива нова ера на 5G супер зареждане, пускайки на пазара своята 125W UltraDart технология за зареждане, а моделът Realme X2 Pro Master Edition, проектиран от Fukasawa Naoto-Red Brick и Concrete, печели международната награда Red Dot Design 2020.

Да, те са наистина красиви и затова е необходимо да ги предпазите чрез надеждна защита, за да ги съхраните за по-дълго. И най-добрият вариант за това са нашите качествени и устойчиви силиконови кейсове, който можете да персонализирате като изберете от любима снимка, картинка или просто намерите идеалният дизайн от готовите ни предложения. По този начин ще допълните уникалната визия на своя необикновен телефон и ще впечатлявате с избора си.