Показване на 10 резултата

OnePlus

Калъфи със снимка по поръчка за OnePlus


Калъфи за OnePlus - компанията най-известна с производството на смартфони и официално обслужва 34 държави и региони по света от юли 2018 г.

Китайският производител представя първото си устройство, дългоочакваният OnePlus One, на 23 април 2014 г., което е предназначено да завладее пазара от серията Google Nexus и е обявен за „водещ убиец от 2014 г.“. Тогава той има сравнително по-добри спецификации спрямо други водещи телефони от тази година, като същевременно се предлага на значително по-ниска цена.

Марката предлага предлагат също безжични слушалки и телевизори.

"Разбийте миналото" („Smash the Past“)

С пускането на OnePlus стартира и кампанията „Smash the Past“. Промоцията провокира избрани участници да унищожат телефоните си във видео клип в опит да закупят OnePlus One за $ 1, а през май 2019 г. OnePlus сключва сделка с актьора от „Отмъстителите“ Робърт Дауни-младши, който става рекламно лице на OnePlus 7 Pro.

Марката се налага все по-успешно на международния пазар и влиза в топ 5 на премиум марките смартфони, признати от Counterpoint.

Продукти с марката One Plus се продават в повече от 50 страни. До 2020 г. общността на OnePlus наброява над 3,3 милиона потребители, обхващащи 5 континента, а OnePlus Instagram и Twitter достигат завидните 5,5+ милиона последователи.

Ако сте част от обществото на One Plus и сте избрали сред многообразието на модели като OnePlus 8 Pro - комбинация от водещи функции, Fluid Display и впечатляващ дизайн или OnePlus Concept One - първият телефон, който някога е използвал технология за промяна на цвета на стъклото (електрохромна стъклена технология), позволявайки му да променя прозрачността и му предоставя „невидима камера“ или OnePlus 7 Pro с плавен 90 Hz флуиден дисплей, или OnePlus 6T, който е най-продаваният телефон в САЩ при пускането на пазара, или OnePlus 6 – с над 1 милион продадени бройки за по-малко от месец – всеки един от тях заслужава качествена защита от надраскване и други механични наранявания.

С цялото внимание към Вашия любим смартфон, Ви предлагаме богат избор от красиви и практични предложения, с които да завършите визията на телефона си и едновременно с това да го запазите невредим. Изберете любима снимка, картинка, дизайн с надпис или готов модел от нашия сайт и бъдете уверени със своя смартфон в ръка, защото вярваме, че детайлите във визията са важни!