Показване на 2 резултата

-7%
429.00 лв. 399.00 лв.
-5%
419.00 лв. 399.00 лв.

Смарт часовници Huawei са все по популярни напоследък. Красиви умни бижута, които имат много опции и функции и подходящ подарък часовник за всеки.

Смарт часовниците извършват най-разнообразни команди – отчитане на брой крачки, следене на съня, показване на известия от мобилни приложения, входящи обаждания, различно спортни режими и още много други.

Предлагането на пазара е огромно, като е помислено за всеки потребител – смарт часовник за мъже, детски смарт часовник, дамски смарт часовник, водоустойчив смарт часовник. Дизайните им също се предлагат в различни вариации – спортни, елегантни, с кожена верижка, със силиконова верижка.

Ако и вие искате да имате модерна и практична смарт джаджа, освен смарт часовник може да разгледате и вариантите за смарт гривна. Едни от най-търсените смарт часовници са тези на Huawei. Компанията е известна с два свои модела - Huawei Watch GT и Huawei GT2.

Смарт часовник Хуавей е подходящ както за жени, така и за мъже. Smart часовник е отличен вариант за подарък както за вас самите, така и за скъп човек.

Ако спортувате често то със сигурност имате нужда от фитнес часовник самсунг фитнес гривни или смарт гривна huawei. Те ще ви помогнат да следите интензивността на тренировките и постигнатите цели..

Изпитайте удоволствието от това да носите на ръката си красиво бижу, което да бъде ваш спътник в ежедневието ви.