Какъв подарък да избера за Коледа?

какъв подарък да избера за коледа?

Коледа няма да е Коледа без никакви подаръци

Луиза Мей Олкът

Интересни идеи за подаръци за Коледа

Отново е Декември. Месецът, който ни носи топлина, аромат на мандарини и много коледни подаръци за дома. Но освен всичко това, всяка година по това време си задаваме един и същ въпрос – „Какви оригинални подаръци за Коледа да взема?“. Ние, от uCreate.bg, подбрахме няколко интересни идеи за коледни подаръци, с които ще се опитаме да ви улесним и да ви спестим обикалянето по магазините в студените дни.

Кейс за телефон с Ваша снимка

Не си губете времето в търсенето на интересни мъжки подаръци за вашата половинка. Подберете нещо различно, закачливо и оригинално – персонализиран кейс със снимка. Какво по-хубаво от това да стоплим някого с мил спомен от сватба, рожден ден, скъп момент с най-добрия приятел. Точно това ни дава и калъф за телефон със снимка или картинка по избор – запечатваме специален миг, който ни дава повод за усмивка всеки път щом го погледнем. Без значение дали са калъфи за телефони samsung или друга марка всички ще са доволни!

За всяко дете – калъфче с любимия анимационен герой – Елза и Ана от Замръзналото кралство 2, baby yoda от STAR WARS The Mandalorian сериалът на Дисни, hello kitty и еднорог. За по-големите – Сой Луна и Пазители на галактиката. За още по-големите кейс със снимки на мис България 2019 (наистина ли?) или Семейство Симпсън.

Обичате Fortnite? Празниците са идеалното време да поцъкате с любимия си герой. А защо не да не изберете детски подаръци за коледа – нов кейс по поръчка с Fortnite или да направите подарък за 11 годишно момче? Ние имаме десетки предложения за мъжки подаръци за Коледа, идеи за подарък за момиче, подарък за съпруг, ако ако не ви стигат, можете да си направите собствен кейс с ваша снимка или още по-добре скийншот с героя ви! Вижте нашите предложения:

За любителите на животните – кейс със снимка на домашния любимец може да бъде интересен подарък за жена. Нека всички видят усмивката на най-пухкавите и игривите ни приятели върху вашия кейс със снимка по поръчка. А защо не красив зимен пейзаж да не краси телефона. Може и такъв, който точно вие сте заснели. Направете красива снимка за любим човек и му я подарете върху калъф за телефон като идеалния подарък за Коледа. Оригинално, нали?

Ако сте фен на някоа музикална група, можете да си я сложете на на вашия калъф за телефон за да е винаги с вас. Предполагам знаете за корейската кей поп група BTS и как те разбиха всички световни класации. Сложете си снимките на членове – Jin, Suga (Min Yoongi), J-Hope, RM (Kim Namjoon), Jimin, V (taehyung), Jungkook върху кейс по поръчка.

Търсите подарък за 6 годишно момче? Можете дори да използвате коледни картинки за оцветяване като снимка за вашите кейсове за телефони. Ето тук можете да направите сами кейс за подарък.

Оригинални коледни подаръци – Кейс с име

Освен за подаръците под елхата, през зимните месеци трябва да помислим и за всички именници. Знаем, че след поредния свещник или бутилка вино ви се иска да ги зарадвате с нещо наистина модерно и практично. Зарадвайте Стефан, Иван, Ивайла, Атанас и всички останали с нещо лично – калъф за телефон с тяхното име. Направете деня им специален с персонализиран кейс с име. Или добавете лично послание към тях. Изберете фон, картинка, добавете име и готово. Бързо, лесно и удобно.

Какви подаръци за Коледа да избера?

Полезен подарък, които освен красив аксесоар е отлична защита за мобилния телефон. Направи си кейс по твой дизайн или изберете интересни подаръци за Коледа от готовите наши предложения.

Защо да закупя коледни подаръци онлайн?

Сложете край на трескавото обикаляне по магазините. Спестете си време, което да прекарате на топло с чаша горещ шоколад в ръка, като поръчате онлайн. Не препускайте бързо през ежедневието си, а изживейте магията на празничните дни. Направи си кейс и се наслаждавай на почивката!
Купувайки онлайн имате възможност да видите много повече продукти, събрани на едно място. Да изберете подарък за най добър приятел лесно и за кратко време да бъде при вас. Така освен време, спестявате и нерви. Можете да подберете уникален подарък за Коледа за семейство. Подарете спокойствие и радост, наслаждавайки се на коледните светлини у дома.
Предимството на онлайн пазаруването – с лаптоп или смартфон пред вас не се налага да избирате между комфорта и задълженията. Пазаруването се превръща в приятно удоволствие, с което ще спестите време и може да го направите когато е удобно за вас.

Така, че напишете писмо до дядо Коледа с вашето желание или просто просто ни се обадете и ние ще се опитаме сбъднем вашите мечти! Благодаря за вниманието!

Вашият коментар