Кои сме ние?

Ние сме творчески екип от млади  и амбициозни хора, изпълнени с желние и ентусиазъм за развитие. Отеляме време, за да проучим пазара и  да може да ви предложим уникални продукти, подбрани специано за вас.
Създадохме нашия онлайн магазин ucreate.bg (в който се намирате в момента), за да имате възможност сами да направите дизайна на вашите мобилни аксесоари. По този начин съвместно ще успеем да сътворим вашия персонализиран продукт.

Стремим се да бъдем в непрекъсната комуникация с вас (нашите клиенти), да бъдем максимално полезни при избора на продукт и винаги на разположение за вашите въпроси.
Държим на качеството на артикулите, които предлагаме и персоналното отношение към всеки един клиент. Затова не се съмнявайте, че ще получите качествен продукт, изработен и изпратен с грижа към и за вас.

Какво предлагаме?

В ucreate.bg ще намерите персонализирани кейсове, персонализирани попсокети и още други модерни аксесоари за мобилни телефони.
Направете телефона си разпознаваем! Създайте си  кейс или попсокет с ваша снимка или по ваш дизайн.  Използвайки нашия модул за персонализация, можете да развихрите въображението си и да творите на воля – добавете текст, картинка, име, послание, цветен фон, сменете картинката… вие избирате. Лесно е!

Разбери повече какви кейсове за телефони използваме за принт в статията Какво е персонализиран кейс за телефон? в нашия Блог
А за онези, които не са сигурни какво търсят сме подбрали цветни и забавни дизайни, с които се различаваме от останалите на пазара. Разгледайте ги в Нашите предложения.
При нас може да откриете аксесоари за най-новите модели iPhone, Samsung, Huawei, Motorola, Xiaomi и още много.. И не само – имаме богат асортимент и за модели, които не са по съвсем по последна мода и трудно се намират. Да, точно така – при нас е възможно да откриеш модела, който си търсил дълго време.

Нашата цел

Вярваме, че всеки един човек е уникален и различен. Затова сме щастливи, че успяваме да помогнем на всеки един човек да изрази себе си по един нестандартен и модерен начин.
Нашата цел е да предоставим на вас, нашите клиенти,  възможността да реализирате всяка една ваша идея и виждане за дизайн, които да пренесете върху нашите продукти.

Възползвайте се от една от най-новите услуги “калъф със снимка” и създайте своя необикновен кейс или попсокет.

Защо да ни се доверите?

Макар и от скоро да присъстваме в онлайн пространството, имаме натрупан опит в предлаганите от нас услуги.
От 2014 осъщестяваме идеите и сбъдваме желанията на нашите клиенти, като ги превръщаме цветни мобилни аксесоари, които внасят настроение в ежедневието.
Освен това:

  • получавате предварителен проект при поръчка на персонализиран продукт;
  • проверяваме всеки един артикул преди да бъде изпратен към вас;
  • не правим компромис с качеството на предлаганите от нас кейсове и други аксесоари. Получавате само това, което ние бихме използвали!
  • експресна изработка и доставка – получавата на следващия рабоен ден;
  • използваме висококачествени мастила и нова технология на печат, която не позволява белене или излющване;
  • разнообразие от видове калъфи за над 200 модела смартфони;

uCrеate.bg – раз(Личните) кейсове!
Не му мисли, бързо сътвори и с усмивка носи!