Какво е попсокет и как да го направим с уникален дизайн

какво е попсокет и как да го направим с уникален дизайн

Какво е попсокет ( PopSocket) и за какво са ни нужни тези попсокети?

Ако ти си един от онези хора, които са се чудили как да хванат телефона си, за да направят снимка без да го изпуснат или пък си един от тези, чийто телефон е падал върху лицето му докато преглеждат последните новини от топлото си легло, то тогава непременно трябва да имаш хитовия аксесоар с име Попсокет. В редовете по-долу ще разкажем какво точно представлява той, как се използва и дори как да си направите попсокет с ваш дизайн.

За какво още е полезен попсокет

Какво точно представлява попсокет?

Попсокет или PopSocket (поп сокет) e модерен аксесоар за мобилни телефони, който се поставя (залепя) на гърба на устройството. Освен това е и удобна стойка/държач за таблети и четци.
Прави телефона или устройството много по-лесно за захващане и по този начин улеснява заснемането на снимки, селфита, играенето на игри и гледането на видеоклипове. Освен това дава допълнителна сигурност на смартфона и го прави по-стабилен. Не на последно място – използването на телефона и писането с една ръка става изключително по-лесно.

Нагледна представа за функциите на попсокети за телефон можете да видите на нашето видео:

Имайки се предвид и прекасните цветни дизайни на попсокетите, бихме добавили, че те разкрасяват телефона и  му придават интересен и закачлив външен вид.

 

Попсокетът е кръгъл на вид. Изработва се в различни цветове или с различни изображения – абстрактни фигури, емотикони, детски мотиви или с лично избран дизайн (снимка). Като цената на този аксесоар при нас  е изключително изгодна! Можете да разгледате нашите попсокети с готов дизайн или сами да си направите попсокет по ваш дизайн с ваша снимка, картинка текст и каквото си пожелаете.
Той се залепя върху кейс за телефон или кейс със снимка по поръчка или директно на неговия гръб.

индивидуален попсокет

Кръглият аксесоар се разпъва на две нива, като това дава възможност сами да изберете кой е най-удобният за вас вариант при употребата му. Прибирайки се към основата си, той става много тънък и не пречи на поставянето на телефона в джоб. Самата основа на устройството е със здраво лепило и лесно може да го залепите върху кейсове за телефони или самия смартфон. По този начин залепва сигурно към гърба на смартфона или таблета.

как се ползва попсокет

Не е нужно да търсите специален сайт за попсокети. Предлаганите от нас попсокети са изработен от висококачествен материал и по начин, който позволява държача да бъде премахнат от гърба на едно устройство, след което да бъде измита основата му и да се монтира отново на друг телефон или таблет.

Трябва да знаете, че този аксесоар може да ви бъде предлаган и на по-ниска цена, но с цената е възможно и  качество да бъде занижено! Цената е в зависимост от качеството на материала и самия дизайн. А все пак това пряко касае сигурността на любимия ви смартфон. Затова препоръчваме да се доверявате и да закупувате попсокети от надеждни места и търговци.

Качествени попсокети по ваш дизайн
Качествени попсокети по ваш дизайн

За какво още е полезен попсокет за телефон?

На гърба на един мобилен телефон могат да бъдат поставени два или повече попсокета. Удобни са за навиване на кабел на слушалки, за да бъде избегнато неговото заплитане. Аз лично ползвам попсокет върху калъф за samsung a71

За какво се използва попсокет

Как да си направите попсокет с Ваш дизайн?

За да бъдете различни и да изразите индивидуалността си, ние от uCreate ви предлагаме да направите попсокет по ваш дизайн – с лична снимка или картинка, любим изпълнител, анимационен герой или лично послание.
Създаването на индивидуален попсокет е много лесно – намирате категорията Попсокети в нашия сайт (ucreate.bg), избирате продукт ‚Попсокет по ваш дизайн‘, прикачате желаното изображение и готово!

Как да си направите попсокет с Ваш

За кого е подходящ попсокет?

В забързаното ежедневие, в което живеем този модерен аксесоар би бил полезен на всеки един от нас. Би бил добър помощник на всяка майка, удобен за всеки ученик и полезен в много ситуации.

Зарадвайте себе си, вашето дете или любим човек с един нестандартен, но полезен подарък
Използвате ли го веднъж, ще се влюбите в тази хитова „джиджавка“ попсокет.

Още за това какво е попсокет можете да прочетете и в Уйкипедия PopSockets

Вашият коментарЗДРАВЕЙТЕ!


Поръчки в периода 24-31ти 


ще се изпращат след1ви август!