Samsung Galaxy S24 в нови цветове се появиха в нета

Samsung Galaxy S24 в нови цветове се появих

Galaxy S24 се появи в изтекли рендери този месец, които ни дават поглед върху водещите предложения на Samsung

Очаква се южнокорейската марка да представи серията Galaxy S24 по-рано от обичайното през следващата година в Сан Франциско, по-точно около 18 януари. Слуховете и изтичането на информация много често изхвърлят нова информация за предстоящите устройства. Сега се появиха основните цветови опции на серията Galaxy S24, които изглеждат интересни.

Нови цветови опции за серията Samsung Galaxy S24

Според главния изпълнителен директор на DSCC (Display Supply Chain Consultants) Рос Йънг, Samsung Galaxy S24, Galaxy S24+ и Galaxy S24 Ultra ще пристигнат в черни, сиви, виолетови и жълти цветови опции. Първите две са често срещани всяка година и се продават като „Phantom Black“ и „Graphite“. Другите два цветови нюанса са мястото, където нещата стават интересни. Последният път, когато южнокорейската марка пусна жълтия Galaxy S телефон, беше S10e през 2020 г. Виолетовият цвят беше използван на Galaxy S21 през 2021г.

По-специално, Samsung пусна серията Galaxy S23 в цветове Lavendar и Lime, които са бледи нюанси в сравнение с виолетово и жълто. Четирите основни цветови опции на серията Galaxy S24 се очаква да бъдат присъединени от ексклузивни нюанси на официалния уебсайт на компанията. Освен това се съобщава, че серията Galaxy S24 разполага с корпус от титан, подобен на моделите iPhone 15 Pro на Apple. Така че цветовете на устройствата може да са различни в сравнение с моделите от предишно поколение.

Междувременно изтекли рендери на Galaxy S24 Ultra разкриха познат дизайн като неговия предшественик, но с намалени рамки на екрана от всички страни. От друга страна, S24 и S24+ се виждат с плътен дизайн и компактен форм фактор. Изтеклите рендери и на трите устройства също намекват за наличието на ултрашироколентова антена.

Темата е публикувана в Design. Запишете в любими връзка.

Вашият коментар