Samsung Galaxy S23 се очаква да дебютира през февруари

Samsung Galaxy S23 се очаква да дебютира пр

Samsung се подготвя скоро да пусне серията водещи смартфони Samsung Galaxy S23

Това се очаква да се случи в началото на февруари. Серията ще се състои от три устройства – Galaxy S23, Galaxy S23 Plus и Galaxy S23 Ultra.

Самсунг s23 ultra specs

Подробности за тези устройства вече са изтекли заедно с техния дизайн. Galaxy S23 и S23 Plus наскоро се появиха във FCC, разкривайки някои ключови спецификации за устройствата.

Сега Galaxy S23 Ultra също се появи в базата данни на FCC с ключови подробности за предстоящия флагман. Списъкът разкрива подробности за номера на модела SM-S918B/DS, за който знаем, че е Galaxy S23 Ultra.

Samsung S23 ultra етикет

Според списъка следващото поколение флагман на Samsung Galaxy ще има 4855mAH батерия с номер на модел EB-BS918BY с поддръжка на 25W бързо зареждане. Но като се има предвид, че Samsung Galaxy S22 Ultra поддържа 45W бързо зареждане, можем да очакваме, че бъдещият модел Ultra също ще поддържа 45W бързо зареждане.

Samsung S23 ultra EUT

Списъкът на FCC също така разкрива, че флагманът ще поддържа S-Pen подобно на своя предшественик. За тези, които не знаят, Samsung разшири съвместимостта на S-Pen за версии Ultra със серията S21. Samsung Galaxy S21 Ultra обаче беше лишен от слот за S-pen. Подобно на смартфоните Note, Samsung успя да постави S-Pen в слота на Galaxy S22 Ultra. Очаква се S23 Ultra да включва и слот за S-Pen. Не на последно място, ще има поддръжка за безжично зареждане, както и обратно безжично зареждане.

Темата е публикувана в Design. Запишете в любими връзка.

Вашият коментар