Мъж закупил 300 iPhone от Apple на Пето авеню в понеделник сутринта е бил ограбен

Мъж закупил 300 iPhone от Apple е бил ограб

27-годишен мъж, закупил 300 iPhone от Apple на Пето авеню, в понеделник сутринта, е бил ограбен

Инцидентът се случва малко след като е напуснал магазина. Младият човек е носел 300 iPhone 13 в три чанти и отивайки към колата си в 1:45 сутринта, когато друга кола е спряла до него.

Двама мъже изкачат и искат да предаде чантите. Тъй като не е искал да предаде 300 iPhone-и, жертвата се сбива и в крайна сметка крадците успяват да избягат с една от чантите.

Мъж закупил 300 iPhone от Apple е бил ограб

В чантата е имало 125 iPhone на стойност 95 000 долара. Полицията каза, че въпросният мъж често е правил големи покупки на ‌iPhone‌ от магазина на Пето авеню, за да ги препродаде чрез малкия си бизнес.

Не е ясно защо е направил покупката в 1:00 сутринта, нито дали е бил конкретно насочен въз основа на минали навици за пазаруване. Местоположението на Apple на Пето авеню е отворено 24 часа в денонощието, което позволява покупките рано сутрин. По това време Apple е имал разпродажба за Черния петък, за която крадците може би са знаели.

Полицията в Ню Йорк разследва грабежа, а жертвата не е сериозно ранена. Все още не е публикувано описание на заподозрените и техните превозни средства.

Източник: 1010Wins Radio in New York

Вашият коментар