Samsung Galaxy A35 се появи в Geekbench с подробности за процесор и RAM

Samsung Galaxy A35 се появи в Geekbench с подробности за процесор и RAM

Samsung планира да пусне следващото поколение смартфони от серията Galaxy A през следващите месеци

Въпреки че Galaxy A25 и A15 5G вече дебютираха, според скорошен доклад се говори, че Galaxy A55 и A35 ще пристигнат през второто тримесечие на 2024 г. И двата телефона вече се появиха в изтекли рендери, разкриващи техния дизайн. Сега Samsung Galaxy A35 е забелязан в платформата за сравнителен анализ Geekbench.

Samsung Galaxy A35 Geekbench

Samsung Galaxy A35 е в списъка на Geekbench с номер на модел SM-A356U. Базата данни споменава дънна платка с кодово име s5e8835 и процесор с четири ядра и тактова честота 2,40 GHz. Детайлите отговарят на чипсета Exynos 1380. Това е същият процесор, който се намира в Galaxy A54 и M54/F54. Galaxy A35 е посочен с 6 GB RAM и може да има повече опции при стартирането. Смартфонът ще се доставя с Android 14 OS от кутията.

Samsung Galaxy A35 отбелязва 697 и 2332 точки в резултатите от едноядрения и многоядрения тест на Geekbench. Останалите подробности за устройството остават загадка.

Според изтекли рендери, Samsung Galaxy A35 се вижда с първокласен дизайн и извити ъгли. Той има форма на кутия с изпъкналост в десния ръб, която марката нарича Key Island. Задният панел има три вертикално подредени сензора на камерата. Предполага се, че предстоящото предложение ще включва 6,6-инчов дисплей

 

Темата е публикувана в Design. Запишете в любими връзка.

Вашият коментар