Huawei P70 може да бъде пуснат на пазара до края на март 2024

Huawei P70 може да бъде пуснат на пазара до края на март 2024

Huawei очевидно планира скоро да пусне новата серия флагмански смартфони P70

Типстър разкри графика за пускане на предстоящите премиум устройства, който според съобщенията е определен за първата половина на 2024 г. 

Според информатор на Weibo, китайският технологичен гигант планира да пусне серията P70 около края на март 2024 г. или началото на април 2024 г. Лицето твърди, че източникът на информация е надежден и точен. Но тъй като това е само непотвърден доклад, го приемете под съмнение. Въз основа на това, което знаем досега, серията Huawei P70 се очаква да включва китайски OLED панели от BOE, COST, Visionax и Tianma.

Въпреки това, дисплеят няма да предлага 2K резолюция, която е обичайна за устройства от най-висок клас, а вместо това ще разполага с 1,5K резолюция. За тези, които не знаят, серията P на Huawei е водещият телефон на марката, който се фокусира върху фотографията. Под капака се говори, че P70 ще бъде оборудван с чипсет Kirin 9000S. Това е същият процесор, който захранва серията Mate 60.

По-рано този месец дизайнът на P70 също беше разкрит чрез друго изтичане на информация. Говори се, че ще бъде с 1-инчова основна камера Sony IMX989 заедно с нов сензор OmniVision OV50H. Интересното е, че IMX989 е същият сензор, който се вижда в устройства като Oppo Find X6 Pro. Това е цялата информация, която имаме в момента, така че останете за още актуализации.

Темата е публикувана в Design. Запишете в любими връзка.

Вашият коментар