POCO X3 Pro 4G може да стартира в началото на март в Индия

POCO X3 Pro 4G може да стартира в началото на март

POCO X3 Pro наскоро беше одобрен от Бюрото за индийски стандарти (BIS)

Предполага се, че това може да е следващият Xiaomi POCO телефон за Индия. Типстер, който точно беше предвидил датата на разкриване на POCO X3 за Индия, сега отново оповести дата за стартиране на POCO X3 Pro.

Според Debayan Roy, POCO X3 Pro може да идва в Индия през първата или втората седмица на март. Течът няма информация за неговите спецификации.

POCO X3 от миналата година дойде с ключови характеристики като резолюция 120Hz, поддържаща FHD + дисплей от 6,67 инча, чипсет Snapdragon 732G, 64-мегапикселова система с четири камери и батерия от 6000 mAh с поддръжка за бързо зареждане от 33 W. Предстоящият модел Pro със сигурност ще се предлага с усъвършенствани функции като подобрен чипсет и по-добри камери.

Според скорошен доклад на разработчиците на XDA, устройството може да разполага с чипсет Snapdragon 855 или Snapdragon 855+. Също така се предполага, че ще пристигне с 48-мегапикселов модул с четири камери. Слуховете все още не са разлели друга информация за устройството.

FCC сертифицирането на POCO X3 Pro разкри, че той ще се стартира с MIUI 12 и може да идва с функции за свързване като двулентов Wi-Fi, Bluetooth и 4G LTE. Номерът на модела на варианта за Индия е M2012J20SI. Освен от BIS, телефонът разкри и одобрение от тайландския NBTC, сингапурския IMDA, малайзийския SIRIM и TUV Rheinland. Тези списъци не разкриват жизненоважна информация за спецификациите на POCO X3 Pro. Глобалната версия на устройството има номер на модел M2012J20SG.

 

Темата е публикувана в Creative. Запишете в любими връзка.

Вашият коментарЗДРАВЕЙТЕ!


Поръчки в периода 24-31ти 


ще се изпращат след1ви август!