Ето как ще изглежда Redmi Note 10 Pro – разкрива изтекла снимка

представяне на Redmi Note 10 Pro

Redmi Note 10 на Xiaomi ще бъде представен в сряда заедно с останалите модели от серията

Преди пускането в Twitter се появи изтекла снимка на кутията на Redmi Note 10 Pro. Изображението разкри външния вид на смартфона от предната и задната страна.

Пакетът Redmi Note 10 Pro не разкрива дали е 5G устройство. Отворът на селфи камерата на устройството изглежда по-малък от предишното поколение. Не е ясно дали Redmi Note 10 Pro има страничен сензор за пръстови отпечатъци.

силиконов калъф за телефон със снимка Redmi Note 10 Pro

Модулът на камерата на Note 10 Pro има четири камери и LED светкавица. Предполага се, че пристига в цветове като синьо, бронз и сиво. На изображението обаче слушалката изглежда е показана в оранжев оттенък.

Интересното е, че изключително много прилича на новия Redmi K40 който е със Smapdragon 870 и вече се предлага в Алиекспрес:

xiaomi redmi k40 promotion

Спецификации на Redmi Note 10 Pro

Redmi Note 10 Pro може да парадира с IPS панел, който произвежда честота на опресняване от 120 Hz. Съществуват противоречиви слухове, които твърдят, че може да има AMOLED дисплей.

Snapdragon 732G, който захранва смартфона POCO X3 миналата година, може да захранва Redmi Note 10 Pro. За фотография той може да бъде снабден с 64-мегапикселова четворна камера. Въпреки че се очаква да пристигне с 5050mAh батерия, сега има информация за възможностите за бързо зареждане.

Спекулира се, че смартфонът може да се появи на индийските пазари във варианти като 6 GB RAM + 64 GB за съхранение, 6 GB RAM + 128 GB за съхранение и 8 GBR за AM + 128 GB за съхранение.

Redmi Note 10 Pro Max може да бъде първият 5G-готов телефон от серията Note от марката. Насочете се към този пост, за да разберете какво говорят за него слуховете.

Темата е публикувана в Creative. Запишете в любими връзка.

Вашият коментар