Samsung Galaxy A13 4G най-накрая получава One UI 6 актуализация, базирана на Android 14

Samsung Galaxy A13 4G най накрая получава One UI 6 актуализация, базирана на Android 14

Бюджетният Galaxy A13 4G най-накрая се присъединява към партито с Android 14, три седмици след своя брат 5G

Докато настоящата водеща линия на Samsung като Galaxy S24 се радва на до седем години актуализации, Samsung A13 отговаря на условията само за две основни надстройки на операционната система, което прави Android 14 последната. Въпреки това, той все още може да получи актуализацията на One UI 6.1, преди актуализациите на функциите да спрат.

Корейските потребители могат да намерят актуализацията като версия на фърмуера A135NKSU5DWL5 чрез менюто Настройки > Актуализация на софтуера на своя телефон. Потребителите в други региони трябва скоро да следят за известието за актуализация.

Актуализацията носи няколко подобрения. Бързият панел вече е по-лесен за използване, като дава бърз достъп до най-използваните от вас настройки. Библиотеката с емотикони е актуализирана, което прави вашите съобщения по-забавни и изразителни.

Освен това има нов, по-ясен шрифт по подразбиране. Мултимедийният плейър има страхотен нов облик с динамични форми и вече можете да персонализирате размера, стила и разположението на уйджита за часовник на заключения екран.

Приложенията на Samsung като Галерия, Интернет, Съобщения, Телефон и Напомняния имат нов, по-изчистен облик. Някои приложения дори са изпуснали името „Samsung“ за по-опростен стил. Редакторът на снимки е по-удобен за потребителя, което улеснява редактирането на вашите снимки. Има и нов видеоредактор, наречен „Студио“ за всички ваши нужди за редактиране на видео.

Напомняме, че Galaxy A13 4G разполага с 6,6-инчов Full HD+ дисплей, 8MP предна камера, настройка с четири задни камери с 50MP основен сензор, процесор Exynos 850, 4GB или 6GB RAM, 64GB или 128GB памет , и 5000mAh батерия с 25W поддръжка за бързо зареждане (въпреки че включеното зарядно устройство е само 15W) и можете да защитите своя смартфон с персонализиран кейс със снимка по поръчка.

Темата е публикувана в Design. Запишете в любими връзка.

Вашият коментар