Apple iPhone 14 ще бъдат с батерия с по-голям капацитет

Apple iPhone 14 ще бъдат с батерия с по гол

Информация за серията Apple iPhone 14 изтекоха няколко пъти и въпреки, че премиерата на е след месеци, вече знаем почти всичко за предстоящите смартфони

Сега, в най-новия доклад, се разкрива информация за капацитета на батерията на предстоящата серия iPhone 14 изтече онлайн.

Според ShrimpApplePro, три от четирите модела iPhone 14 ще се доставят с батерия с по-голям капацитет в сравнение с предшественика си, докато един модел ще има батерия с малко нисък капацитет.

Докладът твърди, че Apple iPhone с 6,1-инчов дисплей ще се захранва от 3279mAh батерия, която е по-голяма от батерията от 3240mAh в iPhone 13. Моделът Pro ще се захранва от 3200mAh батерия, което е надграждане в сравнение с батерия от 3095 mAh, открита в iPhone 13 Pro.

Apple iPhone 14 ще бъдат с батерия с по гол

Моделът от най-висок клас в гамата — Apple iPhone 14 Pro Max се очаква да се захранва от 4323mAh батерия, която е батерия с малко нисък капацитет в сравнение с батерията от 4352mAh, която се намира в iPhone 13 Pro Max. Интересното е, че има съобщения, които твърдят, че iPhone 14 Pro Max ще има допълнителен живот на батерията от 2 часа и 10 минути в сравнение с предшественика си, въпреки че има батерия с малко нисък капацитет.

Apple iPhone 14 Max, който трябва да замени модела Mini, ще се захранва от 4325 mAh батерия. Ако се вярва на този теч, тогава iPhone 14 Max ще има батерия с най-висок капацитет сред четирите модела.

Този път се очаква базираният в Купертино технологичен гигант да пусне серията iPhone 14 със значителни разлики между моделите Pro и не-Pro. Например, моделите Pro ще загърбят ноча в полза на пънч-хол (отвор) и ще се захранват от най-новия чипсет A16 Bionic.

Темата е публикувана в Creative. Запишете в любими връзка.

Вашият коментар