Apple iPhone 12 Pro се появи във видео и разкри LiDAR сензор

Apple iPhone 12 Pro LiDAR сензор

Apple iPhone 12 Pro се появи онлайн във видео наскоро. По-точно, видеото показва задния панел на устройството, което също така разкрива разположението на LiDAR сензора на 6.1-инчовия модел.

Според доклад на 9to5Mac – тюбър на име EverythingApplePro показа предполагаем заден панел на iPhone 12 Pro. Във видеото може да се видим, че предстоящият флагман, подобно на iPhone 11 Pro е със метален корпус и матово стъкло.

Това е в съответствие с всички последни слухове. Отзад може да се наблюдава тройна камера, с разположение, подобно на камерата от предишното поколение.

Интересното тук е, че този модул на камерата разполага с ултраширокоъгълен обектив, който вероятно е свързан със LiDAR (Light Identification Detection And Ranging) сензора. Този сензор представлява система от лазери, служещи за определяне на фокусното разстояние до обекта.

За тези, които не са наясно, iPhone 12 ще има скенер LiDAR. Твърдеше се обаче, че той пристига само в 6,7-инчовия модел iPhone 12 Pro Max. Но сега видеото разкрива, че както 6,1-инчовият, така и 6,7-инчовият iPhone 12 Pro модели ще се доставят с новия сензор.

Друго ново, което се наблюдава във видеото е нова форма за SIM слота и нов изрез в дясната страна на устройството, което вероятно е за 5G антената.

Имайте предвид, че това все още е непотвърден доклад, така че не можем да сме 100% сигурни в истинността му.

Темата е публикувана в Creative. Запишете в любими връзка.

Вашият коментар