Apple се готви за премиера на iPhone SE Plus?

Apple се готви за премиера на iPhone SE Plus

Джон Просър беше наскоро описан от Macworld като човек, чиито слухове относно продукти на Apple винаги се оказват верни.

Типстърът се появи преди време в света на слуховете и беше точен за толкова много, включително точната дата на стартиране на iPhone SE 2020. Сега отново той предложи, че Apple може би ще представят iPhone SE Plus съвсем скоро!

На 15 март Джон Просър туитна:

„Вероятно най-странният момент досега … но новите продукти на Apple ще бъдат представени тази седмица“.

Три дни по-късно новите iPad Pro и MacBook Air се появиха официално. На 31 март той отново туитна, че iPhone 9 (известен като iPhone SE 2020) ще бъде представен на 15 април и доставки ще се извършват от 22 април. Това отново се случи както вече всички знаем, с тази разлика, че доставките ще започнат от 24-ти.

Той беше единственият човек в мрежата, който отново е закова точна прогноза! А дали няма някаква вътрешна информация?

И така, ако преди името на Джон Просър не е било известно в общността на слуховете относно Apple, то сега всеки любител на слухове знае кой е той.

Просър не просто пуска слухове за Apple в Twitter. Той се занимава с управлението на YouTube канал „Front Page Tech“, който има повече от 200 000 абонати при последното преброяване. Фокусът върху него бе насочен още преди прогнозата му за iPhone SE да се сбъдне и сега броят на последователите му рязко скочи.
Все повече фенове и наблюдатели на Apple се обръщат към него като източник на информация (ако слуховете могат да се нарекат така).

Нека си припомним iPhone SE 2020 характеристики

Дисплей: 4.7″ инча LED-backlit IPS LCD
Резолюция 750px x 1334px
Задна камера: 12 MP, f/1.8, PDAF, OIS
Предна камера: 7MP
Процесор: Apple A13 Bionic, 2.65GHz, 1.8GHz
Батерия: Li-Ion 1821 mAh battery (6.96 Wh)
Бързо зареждане: 18W

Вашият коментар