32-инчов iMac с Mini-LED дисплей ще бъде пуснат на пазара през 2025 г

32 инчов iMac с Mini LED дисплей ще бъде пу

iMac от по-висок клас с mini-LED 32-инчов дисплей ще излезе през 2025г

Поне така твърди анализатора на Apple Минг-Чи Куо. Той не уточнява, но тази машина може да бъде позиционирана като „‌iMac‌ Pro“, за да замени модела от 2017 г., който Apple прекрати преди две години.

Имаше множество слухове за по-голям ‌iMac‌ през последните няколко години, но информацията беше объркана с опции за самостоятелен дисплей и продукти, които Apple в крайна сметка отложи, което доведе до известно неведение дали и кога ще видим по-голяма опция ‌iMac‌. 27-инчовият ‌iMac‌ също беше премахнат през 2022 г.

След преустановяването на ‌iMac‌ Pro, Apple го замени с Mac Studio и съответстващия му 27-инчов Studio Display и оттогава няма признаци за по-голям ‌iMac‌.

Изглежда, че това ще се промени през 2025 г., като Apple използва същата мини-LED технология, която беше въведена в по-скъпия Pro Display XDR.

С 32 инча, по-голям ‌iMac‌ би предложил същите размери като 6K Pro Display XDR, който Apple продава за $5000. Що се отнася до дизайна, вероятно бихме могли да видим по-тънки рамки и машина, която в крайна сметка е моделирана след Studio Display, като Apple елиминира брадичката, но слуховете не са ясни по този въпрос.

Темата е публикувана в Design. Запишете в любими връзка.

Вашият коментар