За 3-ти Март, Мартеничките, пролетта и защо Март е месецът на жената?

3ти март шипка мартенички пролет 2020

Омръзнало ви от дебелите палта и студеното време? Нямате търпение да приберете в гардероба зимния шал, който така неприятно наелектризира косата ви? Телефонът ви „забива“ от ниските температури?

Ако отговорът на тези въпроси е „да“, то имаме добри новини за вас – идва месецът на жената, а с него и хубавото време.

Но март е много повече от денят на жената и месецът на Баба Марта. Той е най-българският месец, в който България празнува. За други народи март е пореден месец от годината, но за нас, българите, той е знак на свобода! Запомнящ се и любим на всички ни не просто ден, а  празник  е 3-ти март – Освобождението на нашата мила и родна България.

3 ти март шипка

Глътка свеж въздух и ново начало, точно като самия месец, който изпраща студената зима и приветства пролетта.
А ако искате да бъдете тематични през цялата година и да носите българското с вас, ви предлагаме да си сътворите чудесен калъф по ваш дизайн, калъф с българското знаме или кейс с ваша снимка. Направете своя телефон разпознаваем и повод за истинска гордост.

кейс със снимка на Васил Левски

Търсите подходящия калъф за телефон, който да защитава отлично, но всичко ви се струва банално и „не за вас“?

Използвайте нашия дизайнер на калъфи, за да си направите патриотичен калъф. А как точно работи той може да прочетете в нашия блог Как да си направим персонализиран кейс за 5мин с новия uCreate дизайнер за калъфи – ръководство

Разбира се няма да подминем и един празник, който е любим на малки и големи. Денят, в който си закичваме един на друг мартенички за здраве, денят на Баба Марта. Ден, изпълнен с много и различни поверия, свързани с преплетените бели и червени конци. Мартениците се носят за здраве,благоденствие и против уроки. Белият цвят е символ на здравето и щастието, а черният предпазва от уроки.

за пролетта и мартеничките

През последните години предложенията на пазара в дизайните на традиционната мартеничка надминават всякакви представи за типично българската такава. Някои са много оригинални, други пък странни. Например – мъниста в бели и червени цветове, които биват използвани за направата на гривни-мартеници, започват да изместват преплитащите се традиционни конци.

А срещали ли сте калъф за телефон – мартеничка? Мартеници идеи

Може би не. Ще си кажете „на кого му трябва такъв калъф?“, „Какво да го правя след това?“. И може би ще бъдете прави, но въпреки това имате невероятната възможност да бъдете едни от първите, които вместо да крият мартеничките си под ръкавите ще могат гордо да държат тематично облечен телефон. Някой търсят гривни за двама, а вие можете да си направите кейсове за двама мартеници 🙂
Кейс с мартеничка или калъф по ваш дизайн може да си направите в нашия сайт. Освен това може да добавите и послание към получателя, за да бъде пълна символиката.

Нов!
Нов!
Нов!
Нов!
Нов!
Нов!
Нов!
Нов!

И ако все още идеята за мартеници модели 2020 – калъф-мартеничка ви се струва налудничава и странна, но пък сте от хората, които харесват индивидуалността, то при нас (ucreate.bg) може да изразите себе си с калъф направен изцяло по ваша идея. Не търсете магазин за сувенири. Изпитайте удоволствието от това, да бъдете дизайнери на собствения си калъф за телефон.

 

Спокойно може да носите дълго време този аксесоар на любимия си смартфон, тъй като калъфчета, които изпращаме към вас са изработени от здрав и висококачествен силикон. А животът на печата върху него е дълготраен, благодарение на това, че използваме най-новите технологии на печат.

8 март ден на майката (Международен ден на жената)

Март – обич и магия. Преплита в себе си последните студени зимни дни и първите „цветни“ и топли дни от пролетта. Според някои легенди Март се олицетворява със стара и куца жена или млада и хубава девойка. Месец, в който няма никаква последователност – един ден грее, на следващия пък гърми или сняг вали … И е толкова променлив, както настроението на жените (така обичат да се шегуват мъжете). Колко всъщност е вярно това, не може да каже никой. Но въпреки шегите на гърба на жените, те имат своят специален ден през този месец. Не случайно и март е познат като месецът на жената, в който жените по цял свят празнуват.

8ми март международен ден на жената

Всяка година на 8-ми март се отбелязва международното признание на икономическите, политическите и обществените постижения на жените. Така се заражда този празник, който днес масово е разпознаван като „денят на майката“. Разбира се какво би бил празник без оригинални подаръци? Всеки специален повод си върви с подарък, особено що се отнася до любимата жена, майка, баба и т.н.

Ако случайно миналата година сте пропуснали Деня на жената, то тази година не може просто да се разминете с едно цвете. Време е да се реванширате със страхотен подарък! Не е нужно да търсите онлайн магазин за подаръци, защото вече сте на вярното място! Калъф със специално послание за празника. Направете подаръка още по-специален и символичен, като го изработите самите вие. Добавете нещо от себе си и създайте кейс за любимата жена, с дизайн направен от вас. Подходящ подарък за за мама, баба, сестра, леля, колежка, приятелка или просто за любимата жена!
Калъф със снимка на внучето за баба, надпис „Най-добрата майка“ за любящите майки, кейс с цветя за съпруга или стилен кейс със забавен дизайн. Избирате вие.

Излезте от рамките на стандартните подаръци и бъдете оригинални и непредвидими, точно какъвто е и март. Изненадайте с неочакван подарък, който ще донесе радост, дори по-голяма от очакваната. Какво по-лично, по-емоционално, по-оригинално от калъф с ваша снимка за подарък.
Не случайно винаги повтаряме, че кейс със снимка по поръчка е красив и практичен подарък. Той съчетава в себе си няколко неща – приятна изненада за получателя, подарък, който веднага влиза в употреба, защитавайки идеално телефона.

Освен това не събира  прах на някой рафт, а защитава смартфона от такъв; не предизвиква чуденки от рода на „кой ми го подари и за какъв повод беше?“, а предизвиква усмивка всеки път щом бъде видян. Защото това е запомнящ се подарък, който носи в себе си едновременно щастие, обич и грижа.
Създайте сега вашия специален кейс със снимка или калъф по ваш дизайн за подарък за дамата на сърцето ви, майка, баба, леля, приятелка. Покажете колко специална е тя!

Търсите висок клас калъф, достоен да замести „бляскав“ подарък?

Разгледайте нашите Glossy калъфи  и 3D Prism кейсове, тип заден гръб. Всяка една ваша идея може да бъде реализирана върху такъв кейс. Освен това може да изберете картинка от галерията ни, според вашия вкус и желание. Почерпете вдъхновение, развихрете се, създайте с любов за любим човек.

Луксозните калъфи Glossy и 3D Prism Exclusive ще зарадват истински своите получатели още щом ги докоснат. Те съчетават в себе си качество, което отличава, съчетано с впечатляващ дизайн. Наситените цветове, изключително добрата защита, която осигуряват на смартфона, Nano покритието, което имат са само малка част предимствата на тези два калъфа. Може да усетите всичко това щом го хванете в ръка и се уверите в това от първо лице.
Не губете повече време – поръчайте 3D premium калъф или Glossy кейс за вас или ваш любим!

Идеи за пролетни подаръци

С настъпващата пролет обновяваме и гардероба си с дрехи в свежи, закачливи и топли цветове.
А помислихте ли, че и вашият телефон има нужда от освежаване? Не, не е необходимо да го сменяте с нов. Облечете го модерно с цветни и закачливи кейсове. Създайте си весело настроение и направете сами дизайна на вашия калъф, използвайки нашия дизайнер на калъфи. Дори може да добавите и име.

Модни тенденции 2020

Превърнете калъфа на телефона си в моден аксесоар, който допълва вашата визия.
Като част от нашата работа, ние, екипът на ucreate.bg, следим трендовете на пазара и актуалните дизайни. И тъй като забелязваме, че животинските мотиви стават все по-популярни ви предлагаме да бъдете в крак с модата и да „маскирате“ своя телефон.

Нов!
Нов!
Нов!
Нов!
Нов!
Нов!
Нов!
Нов!
Нов!
Нов!
Нов!
Нов!
Нов!
Нов!
Нов!
Нов!

Специално за вас добавихме нова категория „Skins“ в нашата галерия . В нея ще откриете разнообразие от актуални за идващия сезон животински принтове и мотиви. Предизвикайте себе си и изберете нестандартен дизайн. Сигурни сме, че всеки ще открие подходящия Skin за своя телефон.
Бъдете различни и изразете индивидуалността си!

Нов!
Нов!
Нов!
Нов!
Нов!
Нов!
Нов!
Нов!

Какъвто и тематичен калъф да изберете да си създадете, ви гарантираме, че на живо ще ви хареса много повече и ще останете доволни 🙂

uCreate.bg – (раз)Лисните кейсове!

Вашият коментарЗДРАВЕЙТЕ!


Поръчки в периода 24-31ти 


ще се изпращат след1ви август!