За виното и любовта. Или защо всяка година се питаме – Свети Валентин или Трифон Зарезан?

свети Валентин или Трифон Зарезан

Датата 14 февруари – Свети Валентин или Трифон Зарезан? Въпрос, който се питаме един друг всяка година.

Празникът на любовта или познат като Свети Валентин в цял свят – червени рози, подаръци с форма за сърца, сладки бонбони, плюшени мечета и валентинки. По този начин влюбените двойки изразяват любовта си един към друг . Макар, че честваенето на Св.Валентин е католическа традиция и не е типично български празник, то отбелязването му набира все по-голяма популярност у нас. И не само – той бързо набира привърженици по света, с различни религии и култури.

Някои хора са на мнение, че когато обичаш истински  не ти  трябва точно един ден от годината, в който да изразяваш чувствата си. Други смятат пък, че няма нищо лошо в това да има един специален ден от годината, в който да кажеш „обичам те“, поднасяйки букет цветя или мила картичка.

Живеейки на бързи обороти, понякога забравяме важните неща и пренебрегваме любимите си хора. Може би е хубаво, че има един такъв ден, който ни подсеща за това и ни напомня, че да бъдеш влюбен е прекрасно. А още по-хубаво е да бъдеш причина за усмивката на човека до теб.

свети валентин с любим човекИ ако точно сега отново в глава ви се въртят различни идеи какво да подготвите, но си мислите, че всичко е клиширано, а същевременно пък искате да избягате от такива подаръци, то може би ще ви хареса това, което сме ви подготвили.

Идеи за подарък за свети Валентин

Подарете специален кейс по ваш дизайн на специален човек. Бъдете дизайнери и създатели на вашия подарък. Направете кейс с ваша снимка, добавете му текст или име. Зарадвайте половинката си с красив и различен подарък. Създайте сами дизайна – изберете сърца, цветя или обща снимка.

 

Поставете любимата си снимка върху кейса на телефона ви. Добавете цвят за настроение, напишете лично послание или изберете готова картинка от нашата галерия с предложения. Не пропускайте да видите какво има в нашата галерия. Възможно е точно там да откриете това, което най-много съвпада с вашата идея за дизайн. Развихрете въображението си с кейсове по твой дизайн. Бързо и лесно е с нашия модул за персонализация. А как работи той може да прочетете в статията Как да си направим персонализиран кейс за 5мин с новия uCreate дизайнер за калъфи – ръководство

А защо не и кейс за двойки? Подарък за него и нея. Направете си калъф за телефон с еднакъв дизайн. Двоен подарък, двойно щастие. С кейсове за него и за нея, част от вашата половинка ще бъде винаги с вас.Това са страхотни подаръци за мъже за свети Валентин!

кейсове за свети валентин

Създайте оригинален подарък за свети Валентин – персонализиран кейс по ваша идея, с ваша снимка или надпис. Добавете някои от модерните послания към скъп човек – „Той е с мен“/“Тя с е мен“, „Моят Крал“/“Моята Кралица“, „Супер гадже“, „Най-добра съпруга“.

Подарете си уникален кейс за iPhone, Samsung, Huawei, Xiaomi и всички останали марки.
Без съмнение ще предизвикате изненада и радост, избирайки кейс със снимка. Практичният подарък, който може да превърнете  в романтичен.
Подари с любов с един от нашите нови и луксозни продукти – Glossy кейс с огледален ефект.

Един различен калъф, който покрива всякакви стандарти за качество и визия. Оригинален подарък за деня на влюбените, който би зарадвал всеки вкус. Заложете на една нестандартна идея за изненада за Свети Валентин.

Glossy кейсовете са подходящи за онези, които ценят качеството и обичат да бъдат различни. Подарявайки нашия премиум калъф, вие подарявате малко и лично бижу в ръцете на любимия човек. Направете го още по-личен като добавите и ваша снимка.

При нас ще намерите разнообразие от модели, а вие изберете какъв да бъде типа на калъфа.
Толкова е лесно вече да намерите перфектният подарък – с няколко клика сте подготвени за 14 февруари и за всеки друг важен за вас ден. За другото ще се погрижим ние – ще изработим с безкомпромисно качество желания от вас дизайн и ще го опковаме отчлино, за да пристигне при вас невредим.

Ако пък не сте влюбени и Купидон не се е прицелил във вас, то на този ден може да изберете да празнувате и Трифон Зарезан. Празникът на виното – за онези, които зарязват лозята и всички почитатели на сладкото пиво.

Зарадвайте близък именник с нетрадиционен подарък – тематичен калъф с неговото име. Направете му забавен и хумористичен дизайн по случай празника. Създайте го така, че да предизвиква усмивката му всеки път когато го види.

Смятаме, че щом става въпрос за подарък за любим човек е важен персоналния подход. Така той ще се почувства истински важен и незаменим. Затова се радваме, че може да ви дадем възможност да бъдете сами дизайнери на вашите уникални подаръци.

Без значение какво ще изберете да празнувате, то ние ви пожелаваме един хубав и прекрасен празник! И не забравяйте – показвайте на любимите си хора колко ги цените и колко важни са за вас!
И тъй като ucreate.bg цени вас, нашите клиенти, ви подаряваме специален подарък по случай 14 февруари – 30% от отстъпка при поръчка на 2бр кейсове с ваша снимка или дизайн.

ucreate logouCreate

свети Валентин или Трифон Зарезан

30% ОТСТЪПКА

Използвайте този промо код за да получите 30% отстъпка при поръчка на 2 персонални кейсове за телефони

Използвайте код за отстъпка: LOVE30

Вашият коментар