Модни тенденции 2020 – как да бъдем стилни тази година

модни тенденции 2020 ucreate

За да ви „откъснем“ от обстановката в България и covid 19 и да се почувствате, че всичко е както преди…. днес ще говорим за една по-ведра тема – модни тенденции през 2020.

„Мода“ е едно доста относително понятие. Вие спазвате ли модните трендове на великите чуждестранни дизайнери или се обличате според собствените си модни виждания?
Преди всичко един тоалет, обувки или аксесоар трябва да ги носите с удоволствие и да се чувствате комфортно с тях. Какво от това ако сте се облекли по последен писък на модата, но нямате самочувствие и не ви носи щастие. А и май е всеобщо известен факт, че много хора намират предложенията на световноизвестните модни къщи за нелепи и ги определят като „лишени от вкус“.

модни тенденции 2020 нелепа мода

Някои от дрехите и аксесоарите, като чанти и шапки, които се представят по модните ревюта са дори оприличавани на клошарски или дрехи за сън. Много хора дори не биха ги облекли и излезнали по улиците облечени по подобен начин.
В следващите редове няма да коментираме толкова висшата мода, която остава неразбрана за нас, а по скоро наблюдаваните актуални мотиви и тенденции. И разбира се няма да пропуснем да ви запознаем и с трендовете при калъфите за телефон, за да може и вие да си направите модерен кейс по ваш дизайн. Калъфът за телефон, освен за да да предпазва вашия мобилен телефон, е аксесоар, допълващ всеки тоалет.

модни тенденции 2020 нелепи предложения

Къси панталонки с висока талия

Късите панталонки с висока талия са ретро тенденция, която навлезе още миналото лято. Прехвърли се дори и върху дългите панталони и дънки. Все по-често предпочитания са дънки, панталони, та дори и спортни долнища с висока талия. Заради това и през лято 2020 все още ще бъдат на мода и късите панталони с висока талия. Удобни и практични, те са предпочитани от много дами, поради факта,че могат да прикрият някои несъвършенства по тялото.

модни тенденции 2020 къси панталонки с висока талия

Нека да има …пера

Едно по-екстравагантно модно предложение за предстоящия сезон пролет/лято 2020 са дрехите с пера. Появата на перата по дрехите и аксесоарите се наблюдава от известно време, но сега тренда навлиза рязко. При все повече поли, рокли и блузи се наблюдават 3D дизайни с пера. Все по-разпространени са и аксесоарите с пера, като обеци и колиета.

модни тенденции 2020 дрехите с пера

Колкото и странно да звучи – перата са един нежен акцент към всяка дреха. Не прибързвайте да отхвърляте дрехите с пера като прекалено нестандартни. Те, точно като воланите, правят дрехата „жива“ и движеща се заедно с нас. Забравете своите страхове и пробвайте такъв вид дреха или бижу, може и да ви допадне.
Ако въпреки всичко имате някакви съмнения относно екстравагантните пера, ви предлагаме първо да опитате с един много разчупващ и свеж дизайн за калъф за телефон – кейс с принт пера на папагал. Определено ще освежи смартфона ви и ще го „маскирате“ модерно.

Животински принтове

По-дръзки и по-разнообразни от всякога са животинските десени. Ще ги откриете по всичко около вас – дрехи, обувки, чанти, кейс за телефон, шалове, даже и чорапи. Дори и да сте защитник на правата на животните, може да бъдете спокойни, че тези продуктите не са от естествена кожа, а с имитиращ принт. А за всички останали фенове на животинските мотиви – ще откриете редица модни попадения, които изглеждат екзотично.

модни тенденции 2020 дрехи с animal skins

Ако идеята за дреха, имитираща леопардова кожа ви се струва прекалено дръзка и „дива“, то чантите, при които се наблюдава тази тенденция не са така „изкрящи“. Разчупват всеки тоалет, като дори нямате нужда от някакъв аксесоар. Лесно се съчетават с всякакви обувки.

Като стана въпрос за обувки,дори и при модерните спортни кецове и маратонки присъстват животинските принтове. По един ненатрапчив начин, имитиращите принтове освежават обувката и я правят лесно съчетаема с дрехите.

Не на последно място – калъфите Animal Skins са доста актуални и предпочитани. Правят телефона да изгледа модерно, освен това превръщат смартфона с модерно „облечено“ бижу.
Бъдете смели и направете „див“ любимия си смартфон. Разгледайте нашите предложения за кейсове, имитиращи животинска кожа Animal Skins. Там се крият много интересни змийски, тигрови, крокодилски мотиви. И не само…разгледайте всички тук

Чорапи със снимка?

Да точно така, вече може да си закупите дори и това. Изпипани и до най-малкия детайл – чорапите с модерни мотиви и принтове се съчетават отлично с навити над глезена дънки и спортни обувки.
Чорапите с ярки цветове и нестандартни принтове стават все по-актуални. Авокадо, жирафи, розови банани, емотикони – това са една малка част от предложенията. Те за забавни, привличат погледа на останалите и винаги ще ви карат да се усмихвате. Ако не обичате често да експериментирате с външния си вид, но пък искате да бъдете модерни, то чорапите са нещо, от което може да започнете и определено няма да съжалявате.

А що се отнася за чорапи с ваша снимка…зловещо, нестандартно или забавно? Това ще оставим да прецените вие. Ако идеята не ви допада, но харесвате персонализирани продукти, то ние ще ви предложим калъф с ваша снимка. Чудесен подарък за любим човек и нещо, с което да поглезите себе си.

Модерни калъфи за телефон

Тук всичко опира до вашите лични предпочитания. Кейсовете за телефон е нещо, с което може по-смело да експериментирате и да опитвате с различни мотиви.
Джунглата присъства и в дизайните на калъфи. Т.нар Jungle Leaves изглеждат много красиво и нежно върху калъф за телефон. Благодарение на съчетанието на наситените и контрастни цветове, се получава принт приятен за окото. Флоралните мотиви са едни от най-разпространените и предпочитани от дамите.

Мотивър с мрамор е друг любим избор на потребителите. Наблюдаващата тенденция от 2019 продължава и през 2020г.
Безспорен хит при калъфите – имитацията на мрамор. Едноцветни, преливащи се, цветни, със златисти нишки – това са само част от вариантите с „мраморни“ калъфи. Развихрете въображението си и си направете свой дизайн. Преобразете мраморните мотиви според вашите виждания. Направете си кейс по ваш дизайн с имитация на мрамор, персонализирайте го като добавите име или напише лично послание.

Направи си кейс по твой дизайн

Squid Game калъф със снимка и име

15.00 лв.

Направи си кейс по твой дизайн

Калъфка за телефон с име Drama Eyes

15.00 лв.

Направи си кейс по твой дизайн

Калъфка за телефон с име Behind Blue Eye

15.00 лв.

Направи си кейс по твой дизайн

Калъфка за телефон с име Beautiful Girl

15.00 лв.

Модата е въпрос на лично виждане. Вие определяте вашата!
И не забравяйте – не е важно какво носите, а това как се чувствате с него!

Бъдете здрави!
uCreate.bg

Вашият коментар



ЗДРАВЕЙТЕ!


ucreate излиза в кратка почивка 1-5 април.


Поръчките ще се обработват след  7ми!