POCO F3 и Poco X3 Pro ще стартират този месец – вижте характеристиките им

POCO F3 и X3 Pro ще стартират този месец

Наскоро видяхме признаци на POCO, които подготвят смартфоните POCO X3 Pro и POCO F3

Днес индийският технологичен инфлуенсър Мукул Шарма излезе с ексклузивна информация относно тяхното глобално стартиране и спецификации.

Мукул в публикация в Twitter казва, че стартът на POCO F3 и POCO X3 Pro  може да се случи този месец, т.е.март. Сред тях, POCO X3 Pro също ще бъде пуснат в страни като Индия според скорошен съвет от друг потребител на Twitter.

За по-нататъшно разпалване на слуховете за това събитие, глобалният говорител на POCO Ангус Кай Хо Нг вече написа в туитър „Март“. Продължавайки напред, Мукул казва, че POCO F3 ще бъде ребранд на наскоро пуснатия Redmi K40 от Китай.

POCO F3 характеристики (очаквани)

FCC вече е сертифицирал POCO F3 и номерът на модела показва, че това наистина е ребрандирането на Redmi K40. Има причини, поради които POCO би могъл да избере това да бъде наследник на POCO F2 Pro. Xiaomi обяви цена за Redmi K40 на 1 999 юана (310 долара) в Китай.

И на тази цена, той разполага с 120Hz AMOLED дисплей, Snapdragon 870 чипсет, 48MP тройни задни камери и много други. По този начин той прави перфектна комбинация за членство в легендарната POCO F-серия устройства.

Спецификации на POCO X3 Pro (очаквани)

Връщайки се, Мукул хвърля светлина и върху характеристиките на мистериозния смартфон POCO X3 Pro. Той казва, че устройството ще разполага с 120Hz FHD + дисплей, 5,200mAh батерия, чипсет Snapdragon 860.

Това е все още не пуснат чипсет от Qualcomm и слуховете казват, че това може да е подобрена версия на Snapdragon 855+. Също така, се очаква да бъде с IPS LCD, но нека изчакаме официалната информация за това.

POCO привлече доста внимание с POCO F1 още през 2018 г. Това беше най-евтиният водещ смартфон с чипсет Snapdragon 845 по това време. След това компанията пусна само водещ POCO F2 Pro в световен мащаб и донесе много средни и бюджетни устройства.

Да се ​​надяваме, че POCO ще ни изненада през 2021 г., като върне отново достъпния флагмански тренд.

 

Вашият коментарЗДРАВЕЙТЕ!


Поръчки в периода 24-31ти 


ще се изпращат след1ви август!