NFC Mi Pay Straps – каишка за безконтактни разплащания от Xiaomi

NFC Mi Pay Straps каишка за безконтактни

NFC Mi Pay Straps – каишка за безконтактни разплащания беше представена от Xiaomi

Това се случи по-рано днес (28 септември 2021 г.), когато компанията обяви, че каишките за смарт часовници с възможност за безконтактни плащания скоро ще бъдат пуснати.

Xiaomi разкри новата смарт джаджа по време на събитието „Бъдеще на безконтактни плащания“ на Global Fintech Festival.

Към момента повече подробности относно този продукт в момента са неизвестни. Въпреки това е ясно, че това е нов продукт, базиран на безконтактно плащане.
Технологията използва NFC и свързаните с нея компоненти са поместени в самите каишки.
Въпреки че китайският технологичен гигант все още не е разкрил датата на пускане на този продукт, той обяви, че работи в сътрудничество с различни финансови компании в Индия, включително RuPay, RBL и Zeta.

NFC Mi Pay Straps пристига в Индия

С други думи, потвърждава се, че NFC Mi Pay Straps пристига в Индия и вероятно ще бъде част от системите Mi Credit или Mi Pay от Xiaomi.
Новината беше споделена от главния бизнес директор на марката, Raghu Reddy, в Twitter, като туитът дразни и дизайна на предстоящите каишки чрез плакат с изображения.

За съжаление ще трябва да изчакаме допълнителни новини от компанията, за да научим повече за този продукт. Така че следете, тъй като ние ще предоставяме актуализации по този въпрос.

Надяваме се новите NFC каишки да поддържат и Google Pay!

Темата е публикувана в Design. Запишете в любими връзка.

Вашият коментар