Цената на Xiaomi 14 за Европа е вече ясна

Цената на Xiaomi 14 за Европа е вече ясна

Все по-близо сме до глобалното пускане на Xiaomi 14, което е насрочено за 25 февруари и вече имаме слухове за цената на устройството.

Екипът на Techmaniacs разкри цените на Xiaomi 14 за Гърция, които ще започват от €1099 за версията с 12 GB RAM и 512 GB памет. За справка, миналогодишният Xiaomi 13 стартира на цена от 999 евро за версията 8/256GB.

Цената на Xiaomi 14 за Европа е

Имайте предвид, че китайските модели с 512 GB и 1 TB идват с 16 GB RAM. Очаква се Xiaomi 14 да бъде пуснат в продажба от 29 февруари.

Очаква се Xiaomi 14 да бъде пуснат в продажба от 29 февруари. Новият доклад също така потвърждава предишни слухове, че Xiaomi 14 Pro няма да излезе извън Китай.

Xiaomi изглежда постепенно премахва модела Pro в полза на версията Ultra. Засега няма подробности за цените на Xiaomi 14 Ultra, но вероятно ще видим някои течове преди голямото му представяне. няма да излезе извън Китай. Xiaomi изглежда постепенно премахва модела Pro в полза на версията Ultra. Засега няма подробности за цените на Xiaomi 14 Ultra, но вероятно ще видим някои течове преди голямото му представяне.

Темата е публикувана в Design. Запишете в любими връзка.

Вашият коментар