Huawei Watch GT2 Porsche Design идва през октомври при нас

Huawei Watch GT2 Pro Porsche Design ucreate

Huawei наскоро представи Watch GT2 Pro в Китай и анонсира световната му премиера за малко по-късно тази година.

Huawei Watch GT2 Porsche Design cena

Новият часовник вероятно ще получи премиум версия, която може да се появи заедно с серията Mate 40. Моделът, наречен Huawei Watch GT 2 Pro Porsche Edition, ще се появи като първият смарт часовник в резултат на колаборацията между Huawei и Porsche Design.

Watch GT2 Pro Porsche Edition носи същия дизайн с Watch GT 2 Pro, с изключение на това, че брандът „Porsche Design“ е инкрустиран в стъклото на смарт часовника и се предлага с метална гривна. Освен това, логото на Porsche Design се появява при стартиране на устройството на началния екран.

Huawei Watch GT2 pro Porsche Design

Watch GT2 Pro Porsche Edition се появи за първи път във видеоклип по-рано през септември, но бе премахнат от YouTube. Смарт часовникът е с елегантен модерен дизайн. Очакваме и различни вградени циферблати, съобразени с дизайна на Porsche.

Очаква се новият водещ смарт часовник да се отличава със здрав дизайн, изработен от първокласни материали, включително сапфирено стъкло, титаниев корпус и керамичен гръб в комбинация отново с сапфирно стъкло върху датчиците, за да подобри точността на отчитане и комфорта при носене.

Huawei Watch GT2 Pro Porsche Design цена

Watch GT2 Pro Porsche Edition цена

Очакваме Huawei да представи смарт часовника Watch GT2 Pro Porsche Edition официално следващия месец, когато ще разберем и точната му цена.

Вашият коментар