Показване на 1–40 от 53 резултата

8 март подаръци

Нов!
Нов!
15.00 лв.
Нов!
15.00 лв.
Нов!
15.00 лв.
Нов!
15.00 лв.
Нов!
15.00 лв.
Нов!
Нов!
Нов!
Нов!
Нов!
0.00 лв.
Нов!
15.00 лв.
Нов!
Нов!
15.00 лв.
Нов!
Нов!
Нов!
Нов!
Нов!
Нов!

Търсите подходящи евтини подаръци за 8 март за любим човек? uCreate.bg може да бъде вашия магазин за подаръци.

Тук ще откриете подходящи тематични предложения за всеки повод. Лесно може да изпъкнете с практичен подарък – калъф със снимка, кейс за телефон по ваш дизайн или цветен попсокет.

Всеки един дизайн може да бъде персонализиран с име или подходящо послание, за да се превърне в мил подарък за 8ми март, идеалният подарък за съпруг, подарък за рожден ден и всеки друг специален повод. Без значение какъв е поводът, то със сигурност ще имате запомнящ се подарък-изненада, който ще донесе усмивка на получателя си.

Определено с една такава изненада, подарък за гадже или пък подарък за татко, а може би и подарък за жена на 50 (един много специален случай), ще напомняте за себе си.

Всяка жена ще разцъфне като й подарите специален подарък за 8 март – нежен кейс с цветя и послание „Обичам те, мамо!“ или „Най-добрата съпруга!“. Калъф по ваш дизайн би зарадвал и вашите приятелки. Бихме определили кейсовете за двойки и приятели като един перфектен подарък за най-добра приятелка.

Калъф за телефон с любима снимка все повече е избор за интересни подаръци за жени и мъже.

Изберете между калъф с дизайн на кола, кейс със снимка на семейството и още много други варианти като интересен подарък за мъж. Не забравяйте, че мъжете ценят „различните подаръци“, а също така предпочитат и практичните такива. Точно такива са и нашите калъфи за телефон, с които ще защитят смартфона си.

Вдъхновете мъжа на живота си като изберете различен подарък за гадже момче, подарък за съпруг или подарък за татко. Кейс по ваш дизайн е един уникален подарък, тъй като е направен лично от вас с любов за любим човек. Сътворете калъф за телефон, интересна идея за подарък, който няма да има никой друг!

Разгледайте нашия каталог и открийте подходящия подарък за осми март, подарък за Коледа, имен ден, подарък за рожден ден и всеки друг специален ден и празник.